Huisarts

Bij onze huisartsenpraktijk kunt u voor een consult met de huisarts terecht via het reguliere spreekuur, een telefonisch consult, een videoconsult, een huisbezoek of een e-consult.

 • Reguliere spreekuur
  Voor een vraag waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een huisartsconsult maken.
  Het reguliere spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u een afspraak te maken telefonisch of online via onze webagenda.
  Voor een consult reserveren we 10 minuten die in principe bedoeld zijn voor de behandeling van 1 vraag. Verwacht u meer tijd nodig te hebben, bijvoorbeeld omdat u één groot probleem of meerdere vragen heeft of omdat een langer gesprek wenselijk is, meldt u dit dan bij het telefonisch maken van de afspraak. Wij plannen dan extra tijd in.
  Indien u gebruik maakt van de webagenda maakt u (maximaal) twee afspraken na elkaar.
   
 • Telefonisch consult
  Voor een eenvoudige vraag, kort overleg en uitslagen van onderzoeken waarbij het niet nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een telefonisch consult maken.
  Het telefonisch consult wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u een afspraak te maken.
  Wanneer u een afspraak voor dit spreekuur maakt, wordt u op een afgesproken tijdstip door de huisarts gebeld. Zorg ervoor dat u het nummer waarop u dan te bereiken bent aan ons doorgeeft.
   
 • Videoconsult
  Voor een eenvoudige vraag, vervolg overleg en uitslagen van onderzoeken waarbij het wenselijk is om elkaar te zien maar geen fysiek onderzoek nodig is kunt u een afspraak voor een videoconsult maken.
  Het videoconsult wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u een afspraak te maken.
  Wanneer u een afspraak voor dit consult maakt, ontvangt u op een afgesproken tijdstip een uitnodiging tot deelname via een e-mailbericht. Zorg ervoor dat uw e-mailgegevens up-to-date zijn.
   
 • Huisbezoek
  Voor een vraag waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet maar u niet in staat bent naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, kunt u een afspraak voor een huisbezoek maken.
  Huisbezoeken worden iedere werkdag afgelegd. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.
  Omdat in de huisartsenpraktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling, heeft het onze voorkeur wanneer u naar het spreekuur probeert te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u uiteraard een huisbezoek aanvragen.
  Wanneer u nog dezelfde dag een huisbezoek wilt, vragen wij u dit voor 11.00 uur aan te vragen.
   
 • E-consult
  Voor een eenvoudige vraag of het navolgen van een gestarte behandeling kunt u gebruik maken van ons e-consult.
  Indien u over een account beschikt kunt u, via onze patiëntenomgeving of de app, ieder moment een e-consult starten.
  Na het indienen van een nieuw e-consult ontvangt u, binnen ten minste twee tot vijf werkdagen, een online reactie van uw zorgverlener.
  Indien u nog geen account heeft kunt u deze aanvragen via het icoon Patiëntenomgeving op de homepagina.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk of, indien van toepassing op het type consult, gebruik maken van de online agenda in onze patiëntenomgeving.